Contact
Media Service Maastricht
Galjoenweg 65
6222 NT Maastricht

Telefoon: +31 (0)43 - 40 70 700
info@mediaservicemaastricht.nl
Storingen,onderhoud en service
Telefoon: +31 (0)43 - 40 70 505
service@mediaservicemaastricht.nl


Media Service Belgiƫ bvba.
Hendrik van Veldekesingel 150/38
3500 Hasselt
Telefoon: +32 (0)11 - 87 08 93
info@mediaservicebelgie.be
Logo
Volg ons op:
 

Leasing

Leasing, de slimme manier van uw geld besteden!

Als ondernemer bent u zich meer dan bewust van het feit dat er naast inkomsten ook uitgaven zijn. Naast het trachten zoveel mogelijk inkomsten te genereren, is het ook de kunst om uw werkkapitaal zo doelmatig mogelijk te besteden.

Immers, door een te hoog of zeer wisselend uitgavenpatroon zal uw netto winstmarge zwaar onder druk komen te staan. Met alle gevolgen van dien voor de continuïteit van uw onderneming. Nu betekent ondernemen wel risico nemen, maar dit doet u niet voor een minimale vergoeding. Anders had u uw kapitaal net zo goed op een spaarrekening kunnen zetten. De ROI (return on investment of winst over geïnvesteerd vermogen) dient toch minimaal 15% te zijn.

De effectieve kosten van leasing zijn vele malen lager en daarnaast helpt het u om uw uitgaven beter te verdelen en te beheersen. De kosten gaan daardoor niet meer voor de baten! Redenen genoeg om leasing te gebruiken voor uw investeringen in kapitaalgoederen.

Leasing van audiovisuele middelen is makkelijk aan te vragen via het geautomatiseerd systeem. Wij  verwijzen wij u graag naar onze specialist. Die verschaft u van alle nodige informatie. U kunt contact opnemen met onze specialisten op 043-4070700 of via de mail info@mediaservicemaastricht.nl